EvenimenteSuper.ro

NOU! OFERTĂ BANCHET

OFERTĂ 2023 PENTRU BANCHETE

Vă prezentăm mai jos Oferta 2023 pentru evenimentele de tip Banchete. De subliniat însă că oferta noastră nu este exhaustivă, suntem deschiși la sugestii și capabili să gasim soluții pentru a vă asigura un eveniment memorabil.

Trupa dans

Preț: 1200 lei/moment

DJ+sonorizare+lumini

Preț: 2000 lei

Trupă Umor

Preț: 1500 lei/moment

Ofera invitaților un spectacol de umor pe cinste, incluzând și momente de parodie muzicală și pantomină, la care, cu siguranță, veți râde cu lacrimi!

Foto – video + dronă

Preț: 1000 lei

Echipa noastră este formată din fotografi și cameramani profesioniști. Pachetul conține: fotografii și filmări nelimitate pe durată desfășurării evenimentului, prelucrarea profesională a materialelor și predare acestora în termen de 30 zile pe stick sau DVD personalizat; realizarea unui clip de prezentare. De asemenea, se pot realiza ședinte foto tematice, ședinte foto de familie, ședinte foto personale.

Show striptease porcusorul Sexy Miss și Mister

Preț: 1000 lei

O moment sexy-amuzant, desfășurat pe un fond muzical adecvat… O mascotă va produce un număr de striptease, intrând în interacțiune cu invitații dvs! O reprezentație inedită, dedicat adulților cu simțul umorului.

Cabină foto

Preț: 2500 lei/eveniment

Cabina foto Smart va ofera posibilitatea printarii pozelor dvs. de pe retelelele sociale (Facebook, Instagram etc.) sau de pe smartphone, precum si selfie-uri, in format 10 x 7.5 cm. Cabina foto happy: Poze nelimitat 10 x 15; Print în 12 secunde; Magneți pe loc; Asistent pe toată durata evenimentului.; accesorii haioase.

Corner tematic

Preț: 2500 lei/eveniment

Cornerul tematic înseamnă crearea unui decor tematic, în stilul evenimentului, elementele decorative specifice, alcătuind un spațiu special. Include design specific, decoruri, DJ, muzică specifică, mâncare și băuturi specifice, costumații tematice, animație, dans.

Lemonade Bar

Preț: de la 1500 lei/eveniment

Barul lemonade este cel mai în voga concept, cu care îți poți răsfăța invitații, oferindu-le băuturi răcoritoare naturale. Invitatii își pot alege băutura preferată, dintr-o gama vastă de sortimente, aceasta fiind preparată pe loc de către un barman experimentat.

Magneți pe loc/poza pe loc

Preț: 10 lei/buc

Dincolo de bucuria de a fi cu prietenii și oamenii apropiați, trebuie să imortalizați evenimentul! Personalizăm momentele fericite din viața dvs!

Narghilele

Preț: 150 lei/încărcătura

Vă oferim o gamă variată de narghilele moderne, precum și arome de înaltă calitate. Răsfățați-vă simțurile și bucurați-vă de diferitele arome în intensitatea lor deplină!

Bar mobil

Preț: de la 2000 lei

Barul nostru mobil cu cocktail-uri se va deplasa la locația dvs. pentru a vă asigura o atmosferă frumoasă și deosebită! Pachetele noastre sunt potrivite în orice situație și pentru toate gusturile.