Animatori Petreceri Copii

Totul devine simplu cand un animator intra in scena: copii sunt captivati, se vor juca frumos in jocuri distractive si interctive, isi vor astepta randul pentru a fi pictati pe fata si pentru a primi baloane modelate in formele lor preferate: animale, forme, floricele

.Este mai usor si pentru parinti! Animatori pentru petreceri copii Pitesti cu experienta vasta in petrecerile de copii vin imbracati in costume profesionale exact ca si personajele pe care le intruchipeaza!

 

Cele mai faimoase personaje din desene animate va stau la dispozitie in Pitesti cu jocuri si concursuri amuzante, dansuri energice si jocuri ale copilariei pe care toti copiii trebuie sa le invete!

Animatorii petreceri copii Pitesti sunt inarmati cu rabdare, veselie, multa experienta cu copiii ce fac ca fiecare petrecere sa se desfasoare cu mult farmec.

Pe langa toate aceste jocuri, animatorii nostri vor realiza pictura pe fata pentru toti copiii prezenti la petrecere in Pitesti, si bineinteles, nelipsitele baloane modelabile!

200 lei/h 300 lei/h

  • Total

    300 lei/h
  • Reducere

    33%
  • Economisești

    100.00Lei

Oferte Recomandate
Dj

1,500.00Lei 1,800.00Lei

Foto/Video Botez

2,500.00Lei 3,500.00Lei

Hostess

250.00Lei 350.00Lei