Curs De Dans Pentru Miri

Atunci cand va ganditi la organizarea nuntii dumneavoastra, deja aveti in minte acea seara minunata si dansul cu care veti deschide nunta alaturi de cel/cea care urmeaza sa va devina sot/sotie.

Insa pentru ca momentul sa iasa asa cum va doriti dumneavoastra, este indicat sa tineti cont de anumite aspecte, deoarece numai in acest fel veti sti ca ati luat cele mai bune decizii in pregatirea momentului.

Peste cativa ani, veti uita tot ce a tinut de meniul de nunta, de invitati, dar va veti aduce aminte cu siguranta de magicul moment in care ati dansat valsul (dansul) mirilor.

Dansul mirilor poate fi si pe alte genuri muzicale (altele decat vals), astfel ca iti vom realiza o coregrafie pe orice muzica sau chiar mixuri.

In afara de aceasta, va vom invata toate celelalte genuri de dans de care veti avea nevoie in seara respectiva (populara, latino, dansuri in pereche si in grup, etc.).

Este indicat sa va ganditi, de asemenea si la muzica potrivita pentru Dansul Mirilor, si in acest sens este necesar sa tineti cont de gusturile dumneavoastra, si de cele ale partenerului, fara sa va ganditi la coregrafie.

Orice melodie ati alege e la fel de usor sa dansati.

Lectii particulare de dans la Scoala de Dans eSuper Pitesti.
Este solutia cea mai buna atunci cand vrei sa inveti repede un dans.
In sala sunteti doar voi doi si instructorul, asta insemna ca se va preda la nivelul vostru de invatare.
In timpul acestor lectii particulare, vei invata pasi de dans care sa faca valsul (dansul) miresei un eveniment de neuitat al nuntii !

200.00Lei 250.00Lei

  • Total

    250.00Lei
  • Reducere

    20%
  • Economisești

    50.00Lei

Oferte Recomandate
Fum Greu

600.00Lei 800.00Lei

Hostess

250.00Lei 350.00Lei

Dj

1,500.00Lei 1,800.00Lei