Curs De Dans Pentru Miri

Atunci când vă gândiți la organizarea nunții dumneavoastră, deja aveți în minte acea seară minunată și dansul cu care veți deschide nunta alături de cel/cea care urmează să vă devină soț/soție.

Însă pentru ca momentul să iasă așa cum vă doriți dumneavoastră, este indicat să țineți cont de anumite aspecte, deoarece numai în acest fel veți ști că ați luat cele mai bune decizii în pregatirea momentului.

Peste câțiva ani, veți uita tot ce a ținut de meniul de nuntă, de invitați, dar vă veți aduce aminte cu siguranță de magicul moment în care ați dansat valsul (dansul) mirilor.

Dansul mirilor poate fi și pe alte genuri muzicale (altele decât vals), astfel că îți vom realiza o coregrafie pe orice muzică sau chiar mixuri.

În afară de aceasta, vă vom învăța toate celelalte genuri de dans de care veți avea nevoie în seara respectivă (populară, latino, dansuri în pereche și în grup, etc.).

Este indicat să vă gândiți, de asemenea și la muzica potrivită pentru Dansul Mirilor, și în acest sens este necesar să țineți cont de gusturile dumneavoastră, și de cele ale partenerului, fără să vă gândiți la coregrafie.

Orice melodie ați alege e la fel de ușor să dansați.

Lecții particulare de dans la Școala de Dans eSuper Pitești.
Este soluția cea mai bună atunci când vrei să înveți repede un dans.
În sală sunteți doar voi doi și instructorul, asta însemnă că se va preda la nivelul vostru de învățare.
În timpul acestor lecții particulare, vei învăța pași de dans care să facă valsul (dansul) miresei un eveniment de neuitat al nunții !

200.00Lei 250.00Lei

  • Total

    250.00Lei
  • Reducere

    20%
  • Economisești

    50.00Lei

Oferte Recomandate
Fum Greu

600.00Lei 800.00Lei

Hostess

250.00Lei 350.00Lei

Dj

1,500.00Lei 1,800.00Lei