EvenimenteSuper.ro

Foto/Video Nunta

Echipa noastra de fotografi din Pitesti este formata din doi fotografi profesionisti si doi videografi – cameramani cu aparatura de ultima generatie ce va surprinde cele mai importante momente din evenimentul Dumneavoastra cu imagini vii si de inalta calitate.

Dispunem si de studio foto in centrul Pitesti cu o gama larga de servicii profesionale cu aparatura de top obiective blituri beauty dish stabilizator de imagine lumini aditionale.

Tinuta clasica eleganta si comportament respectuos cu energie pozitiva! Momentele importante din viata Dumneavoastra sunt unice care nu se mai repeta, fotografia reprezinta unica amintire neafectata de trecerea timpului Nu poti sa dai timpul inapoi, dar poti sa privesti fotografiile si sa simti o licarire din momentul care a trecut de aceea am ales fotografia pe primul loc ca un documentar al vietii mele, al calatoriei prin viata, si pentru a fotografia pe cei dragi .

Ma implic cu adevarat in tot ceea ce fac pentru ca am o pasiune pentru frumos, pentru ca doar asa pot obtine un rezultat satisfacator, pentru a oferi oamenilor momente de neuitat.

Echipa ce vine la eveniment din pachetul 1 – 2.000 lei: – 2 fotografi și 1 cameraman;

Echipa ce vine la eveniment din pachetul 2 – 3.000 lei: – 2 fotografi, 2 cameramani, 1 specialist cu dron și 1 specialist cu macaraua.

de la 2900 de lei 4,700.00Lei

  • Total

    4,700.00Lei
  • Reducere

    100%
  • Economisești

    4,700.00Lei

Oferte Recomandate
Invitatii / Marturii / Plic...

de la 2 lei in functie de model 5 lei

Spectacol Dans Popular-Căl...

de la 1800 lei/reprezentație

Spectacol Dans Can – Can

1000 lei/moment 1300 lei/moment

Spectacol Dans Tiganesc

1000 lei/moment 1300 lei/moment