Oferta Revelion Trupa De Dans

Trupa de dans STARFIX Pitești a fost înființată în 1994, de către actualul coregraf și instructor Daniel Ionescu. La început a fost… dansul ca activitate sportivă, iar ulterior repertoriul artistic a luat avânt, azi acesta cuprinzând toate stilurile de dans (tradițional românesc, rock’n roll, can-can, tribal, majorete, dans contemporan, dans modern, spaniol, cabaret, country, grecesc, irlandez, step etc).

Trupa de dans STARFIX a participat la numeroase spectacole, concursuri și festivaluri de dans, obținând premii locale, naționale și internaționale.

Spectacole Starfix sunt susținute de artiști profesioniști, succesul evenimentului dvs fiind garantat, fie că e vorba de petreceri de sărbători de genul Crăciun sau Revelion, zile ale localității, majorate, ori corporate party!

Spectacolele pot fi condimentate cu numere de magie, circ, Band live cu soliști talentați si recunoscuți pe plan național și nu numai.

Pentru petrecerea de Revelion 2019, am pregătit o punere în scenă specaculoasă, care poate fi ajustată, ca de obicei, și în funcție de preferințele dvs.

Așteptam să ne contactati, pentru a vă explica pe larg de ce show-ul nostru va face din Revelionul dvs unul memorabil!

 

  • Total

  • Reducere

    NAN%
  • Economisești

    0.00Lei