EvenimenteSuper.ro

Oferte Revelion

Stimate doamne,  stimați domni, stimați clienți!

Avem plăcerea de a vă prezenta coordonatele organizatorice ale manifestării care poate deveni un moment de neuitat atât pentru dumneavoastră cât şi pentru invitaţii pe care contaţi la petrecerea de la cumpăna dintre ani. Ţinând cont de inadverţentele organizatorice inerente, am structurat această ofertă sub forma unui pachet complet, pe care dorim să ni-l asumăm  împreună şi care poate deveni etalon  între celelalte manifestări de gen organizate în peisajul local. Garanţia succesului este certificată de zecile de manifestări mult mai complexe organizate de noi. Vă prezentăm câteva dintre propunerile noastre, în urma discuţiilor avute cu artiştii şi ţinând cont de disponibilitatea lor de a veni în zona noastră.

Unii artişti au deja stabilite discuţii avansate sau contracte semnate pentru Revelion 2019 în alte zone din ţară şi, în măsura în care aţi dori ca ei să fie prezenţi la manifestarea dvs., vă rugăm să contactați, pentru a purta o discuţie separată. Artiștii pe care mizăm, după discuții prealabile, sunt: Morandi, Smiley, CRBL, Akcent, Alex, Connect-R, Elena Gheorghe, Ana Lesko, Paula Seling, Anda Adam, Delia, Nicola, Cristina Rus, Costi Ioniţă, Fuego, Holograf, Ioniţă & Viorica din Clejani, Horia Brenciu & HB Orchestra, Compact, Mihai Mărgineanu, Tibi Scobiola Band, Jukebox, Alb-Negru, Cassa Locco, Nicolae Furdui Iancu şi Crai Nou, Aurel Tămaş cu orchestra, Dinu Iancu Sălăjanu şi formaţia Porolissum, Petrică Stoian Mâţu, Ionuţ Dolănescu, Laura Lavric.

 

Pentru spectacolele de exterior, majoritatea trupelor sunt disponibile în acest moment, în sensul în care nu au semnat contracte ferme de prezenţă la spectacole. De regulă, având un rider tehnic mai complicat, e dificilă participarea lor în mai multe locuri (mai ales la distanţe mari) în noaptea de Revelion. Agenţia noastră are încheiate parteneriate sau întreţine relaţii de colaborare direct cu artiştii sau impresarii acestora, ceea ce generează premisele obţinerii unor tarife bune pentru sărbătorile acestui final de an.

Lista artiştilor colaboratori conţine peste 300 de nume, de aceea, în măsura în care sunt alte cereri, le putem onora, sub rezerva gradului de ocupare al artiştilor

Separat, putem discuta despre sonorizare şi lumini etc.

Program artiști și animatori*:

Trupa show dans:

-Latino, Rusesc, Can-Can, Țigănesc, Grecesc, Arabesc…. plus multe alte coregrafii, la alegere

Hostess (primire invitați):

Crăciunițe, Elfi, Personaje tradiționale etc

Animatori petrecere (la alegere):

Mascote, Personaje poveste, Magician, Jocuri ,etc

* Prețurile începând de la 300 lei

ALTE SERVICII:

DJ, Soliști, Echipament Sunet, Lumini, Servicii Foto-Video…

  • Total

  • Reducere

    NAN%
  • Economisești

    0.00Lei

Oferte Recomandate
Invitatii

de la 2 lei/exemplar

Spectacol Dans Oriental ...

1000 lei/moment 1300 lei/moment

Spectacol Dans Popular-Căl...

de la 1800 lei/reprezentație

Spectacol Dans Grecesc

1000 lei/moment 1300 lei/moment