Spectacol Craciun

Nicaieri magia Craciunului nu a fost sarbatorita cu atata caldura ca la spectacolele organizate de dansatorii trupei eSuper.
Impreuna cu noi, pana si Mosul prinde forte proaspete si se ridica din jiltul sau ca sa ni se alature pe ringul de dans, de unde imparte bucurii si cadouri celor cuminti.

Inconjurat de alaiul sau de elfi, Spiridusi si Craciunite, Mos Craciun danseaza fara pauza, spre deliciul celor mari si celor mici.

Compania de Dans si Entertainment eSuper va pune la dispozitie artisti costumati in personaje de Iarna si de Craciun ( craciunite, spiridusi, Mos Craciun, Mos Nicolaie, oameni de zapada, reni, stelute, clopotei, ingerasi, Mascote, brazi, pinguini, craiese ala Zapezii, Zane, Olaf, Elsa, personaje de poveste, soldatei de plumb, cadouri, bomboane, etc) ce pot crea spectacole de teatru-dans cu tematica de Craciun, animatii interactive la serbari scolare sau gradinite, momente speciale la evenimente personale sau corporate.

Plini de veselie si imbracati in costumatii fanteziste, artistii eSuper defileaza, danseaza si se distreaza impreuna cu publicul intr-o atmosfera de sarbatoare generala, indiferent daca spectacolul de Craciun e organizat indoor sau outdoor.

Fie ca vorbim de parade de Craciun sau de festivitati puse la cale in spatii inchise, decorurile feerice si dansurile energice fura privirile si va fac sa uitati de frigul de afara.

  • Total

  • Reducere

    NAN%
  • Economisești

    0.00Lei