EvenimenteSuper.ro

Spectacol Dans Indian

Izvorat dintr-o bogata traditie spirituala, dansul indian este o adevarata arta a expresivitatii.

Considerat chiar si astazi a fi de origine divina, in trecut acest stil de dans avea un caracter sacru, servind ca punte de comunicare cu zeii.

Asa se face ca printre principalele calitati interioare pe care le evoca se regasesc iubirea si daruirea.

Cum la baza acestui dans a stat intotdeauna devotiunea, dansul indianare caracterul unei invataturi spirituale, care modeleaza fiinta umana pe mai multe planuri.
Incarcat de misticism, stilul de dans indian se axeaza pe trei componente importante: ritmul, expresivitatea si elementul dramatic.

Dintre toate, expresivitatea dansatorilor este poate cea mai importanta, avand in vedere ca artistii isi spun povestea nu doar prin figuri de dans, ci si prin gesturi ale mainilor si priviri sugestive.

Numarul de dans indian marca eSuper  pe care publicul il poate admira pe scena de spectacol este o reminiscenta a atat de indragitelor filme Bollywood si impresioneaza nu doar prin delicatetea ornamentelor si culorile vii ale sari-ului traditional, cat mai ales prin coordonarea extraordinara dintre posturile corporale, expresia faciala si avalansa miscarilor ritmate.

1000 lei/moment 1300 lei/moment

  • Total

    1300 lei/moment
  • Reducere

    23%
  • Economisești

    300.00Lei

Oferte Recomandate
Invitatii / Marturii / Plic...

de la 2 lei in functie de model 5 lei

Invitatii

de la 2 lei/exemplar

Spectacol Dans Oriental ...

1000 lei/moment 1300 lei/moment

Spectacol Dans Popular-Căl...

de la 1800 lei/reprezentație