EvenimenteSuper.ro

News

mai 2023
25

Starfix Pitești, pe podium la Dansul Florilor

by admin in Blog category

Starfix Pitești s-a calificat pe podium la Concursul Național de Dans Sportiv ”Dansul Florilor”, ajuns la ediția cu numărul 35. Evenimentul organizat în perioada 20-21 mai a adunat peste 500 de sportivi din toată țara.

Au ajuns la Pitești peste 500 de sportivi din toată țara la Concursul Național de Dans Sportiv ”Dansul Florilor”, ajuns la ediția cu numărul 35. Iubitorii dansului au avut parte, sâmbătă, 20 mai, și duminică, 21 mai, la Sala Sporturilor din Pitești de un regal de dans. Împărțiți pe categorii de vârstă, în cadrul celor două niveluri de pregătire – începători și avansați, copiii și tinerii dansatori au oferit spectatorilor momente artistice de neuitat.

Au fost jurizați de arbitri FRDS

Juriul concursului organizat de către Centrul Cultural Pitești, alături de școala de dans ”Total Dance”, coordonator fiind managerul clubului, dansatorul Alfred Schieb, campion național și instructor de dans sportive, a fost format din arbitri atestați de Federația Română de Dans Sportiv. Din juriu face parte și secretarul general al FRDS. Președintele juriului este vicepreședintele FRDS, președinte al Comisiei de arbitri FRDS. Concursul a reunit peste 500 de sportivi din toată țara, care au participat la diferite stiluri de dans. Cei mai buni dintre ei au fost recompensați cu diplome, cupe și medalii în cadrul Festivității de premiere.

Duminică, sportivii STARFIX Pitești s-au întrecut în dans modern – ballroom&latin – dans de caracter, tradițional – streetdance/urban – majorete – balet/dans contemporan – gimnastică.

Leave Comment