EvenimenteSuper.ro

Spectacol Dans Brazilian, Carnaval Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, capitala carnavalurilor și a distracției „pe repeat“, a dat lumii un stil de dans neobosit, exuberant și de-a dreptul spectaculos. Simbol de necontestat al Braziliei, dansul latino – samba vibrează de exotism, exprimând forță și, mai important, pasiune.

Înainte să începi să dansezi samba, trebuie să intri în atmosferă.

Acest dans brazilian se execută numai cu bucurie în suflet și cu zâmbetul pe buze – doar așa te poți exprima în adevaratul sens al dansului Rio de Janeiro.

Un dans complet, care solicită fiecare parte a corpului, samba îmbină mai multe ritmuri pe segmente diferite ale trupului, având în centrul mai tuturor figurilor de dans un ritm „bounce“.

Caracterul poliritmic face din dansul Rio de Janeiro un adevărat spectacol, un festival al inflacărării și euforiei, care captivează publicul și dezlănțuie apetitul pentru viață.

Samba are o coregrafie echilibrată, în care alternează dinamismul cu momentele statice și mișcările rapide cu cele lente.

Poate cea mai reprezentativă este mișcarea amplă de șold, încărcată de erotism, cu care dansatoarele subjugă spectatorii.

Un melanj de influențe africane, indiene și iberice, dansul Rio de Janeiro fascinează fără excepție de fiecare dată când este pus în scena de superbele dansatoare ale trupei Esuper.

Un dans care provoacă extaz, făcând tot corpul să vibreze și sângele să clocotească, stilul de samba dansat în Rio de Janeiro aduce carnavalul, cu toată nebunia lui, mai aproape de iubitorii de ritmuri fierbinți.

 

 

1200 lei/moment 1500 lei/ moment

  • Total

    1500 lei/ moment
  • Reducere

    20%
  • Economisești

    300.00Lei

Oferte Recomandate
Spectacol Dans Oriental ...

1000 lei/moment 1300 lei/moment

Spectacol Dans Popular-Căl...

de la 1800 lei/reprezentație

Spectacol Dans Grecesc

1000 lei/moment 1300 lei/moment

Spectacol Dans Can – Can

1000 lei/moment 1300 lei/moment